5 SIMPLE TECHNIQUES FOR کلید محافظ جان اشنایدر

5 Simple Techniques For کلید محافظ جان اشنایدر

5 Simple Techniques For کلید محافظ جان اشنایدر

Blog Article

رنج جریانی این کلیدها از ۱۶ الی ۱۲۵ آمپر با حساسیت مختلفی از ۳۰ و ۳۰۰ میلی آمپر کاربرد دارند. در واقع بهترین مارک این کلیدها بایستی که ویژگی‌های زیر داشته باشد:

آن‌ها ایمنی بیماران، تجهیزات پزشکی و سیستم‌های الکتریکی حساس را تضمین می‌کنند و به جلوگیری از هرگونه خطر احتمالی کمک می‌کنند.

۳۰، ۱۰۰.۳۰۰ یا ۵۰۰ میلی‌آمپر است که ولتاژ کاری در حدود دویست تا چهارصد ولت را دارا است. لازم به توجه است که جریان نامی کلیدهای محافظ جان تولیدی اشنایدر، باکیفیت و با طول عمر بالا هستند.

محافظ جان اشنایدر جریانات نشتی کوچکی که به‌وسیله فیوز شناسایی نمی‌شوند را شناسایی می‌کند؛ همین جریان‌های کم می‌توانند در شرایطی باعث بروز برق‌گرفتگی یا آتش‌سوزی شوند، اما محافظ جان‌اشنایدر پس از شناسایی آن‌ها، تنها پس از چند دهم ثانیه مدار را قطع کرده و از هرگونه آسیب احتمالی جلوگیری می‌کند.

وظیفه اصلی کلید محافظ جان اشنایدر: ارتقای ایمنی الکتریکی

مدل های سه فاز دارای آمپر های ۲۵، ۴۰، ۶۳، ۸۰ و ۱۰۰ می باشند که برای صنایع و ساختمان ها کارایی دارند، البته ۶۳ آمپر را هم برای مصارف خانگی استفاده می کنند.

در کل هم نصب کلید محافظ جان برای محافظت از جان انسان و تجهیزات الکتریکی در برابر برق‌گرفتگی و اتصال کوتاه بسیار توصیه می‌شود.

محافظ جان ترکیبی علاوه بر جریان فاز، جریان برگشتی در نول را هم اندازه‌گیری می‌کند و هنگام اضافه بار، اتصال کوتاه و جریان نشتی مدار را قطع می‌کند.

ایمنی الکتریکی مدارهای خود را با کلید محافظ جان اشنایدر افزایش دهید.

با تکمیل فرم درخواست پیش‌فاکتور از کلید محافظ جان جزئیات قیمت اقلام مورد نیاز خود مطلع شوید.

صفحه اصلی مقالات وبلاگ آموزشی نکات طلایی تست کلید محافظ جان اشنایدر نکات طلایی تست کلید محافظ جان اشنایدر

◀️ مشاهده محصولات کنتاکتور اشنایدر در فروشگاه برق لئو ▶️

قطع اتصال: با قطع جریان الکتریکی، قطعه قطع وصل کلید نیز فعال می‌شود و اتصال بین فاز و نول قطع می‌شود.

عملکرد کلید محافظ جان به این صورت است که کلید، جریان ورودی به دستگاه و جریان خروجی از آن را اندازه می‌گیرد. در حالت عادی مقدار جریان رفت با جریان برگشت برابر است. ولی اگر اختلاف وجود داشته باشد، این اختلاف جریان می‌تواند به دلیل تماس یکی از سیم‌های فاز یا قسمت‌های الکتریکی مدار با بدنه باشد که به این اتفاق، نشتی جریان می‌گویند.

Report this page